احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

تلاش دموکرات ها برای لغو مناظره انتخاباتی بین بایدن و ترامپ

گروهی از اعضا و حامیان حزب دموکرات در آمریکا تلاشند مناظره انتخاباتی نامزد این حزب با رئیس‌جمهور این کشور را لغو کنند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۲ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 03
کد خبر: ۵۳۴۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، برخی منابع خبری گزارش داده‌اند تحلیلگران راهبردی حزب دموکرات و برخی از حامیان «جو بایدن»، نامزد این حزب در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از او خواسته‌اند با «دونالد ترامپ» مناظره نکند.

 

مجله نیوزویک نوشته این گروه از اعضا و هواداران حزب دموکرات درباره دلیل این موضوع گفته‌اند برگزاری چنین مناظره‌هایی تریبونی برای دروغگویی در اختیار دونالد ترامپ قرار می‌دهد.

 

«جو لاکهارت»، سخنگوی اسبق کاخ سفید همانند بسیاری از دیگر راهبردشناسان حزب دموکرات به صراحت از بایدن خواست: «هر کاری انجام می‌دهی، با ترامپ مناظره نکن.»

 

لاکهارت در مصاحبه با شبکه خبری سی‌ان‌ان دلیل خودش برای این موضع‌گیری را اینطوری عنوان کرد که برگزاری مناظره به ترامپ اجازه می‌دهد «دروغ‌هایش را تکرار کند.»

 

ستاد تبلیغاتی ترامپ در مقابل از «کمیسیون مناظره‌های انتخاباتی» که مسئولیت برگزاری مناظره‌ها را بر عهده دارد خواسته حتی تعداد جلسه‌های مناظره را افزایش دهد.

 

علی‌رغم دلایلی که دموکرات‌ها آورده‌اند به نظر می‌رسد عملکرد بهتر ترامپ در مناظره‌های انتخاباتی در سال ۲۰۱۶ در برابر «هیلاری کلینتون» هم در تلاش آنها تأثیر دارد.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر